Srbija posle sedam godina na „Fancy Food Show-u“ u Njujorku

Najveći sajam visokokvalitetne hrane na svetu, Fancy Food Show, otvoren je u Njujorku, a nakon sedam godina Srbija ponovo ima svoje predstavnike na ovom događaju.

U organizaciji Asocijacije za promociju srpske hrane svoje proizvode predstaviće 17 kompanija iz Srbije, devet sa svojim štandovima i osam njih sa uzorcima koji će biti izloženi na štandu Asocijacije.
Predsednik Asocijacije za promociju srpske hrane Robert Čoban kaže da je našim proizvođačima dostupno svetsko tržište.
 – Tek kada dođete na ovakav događaj postajete svesni koliko je velika konkurencija na globalnom nivou! Sa druge strane to znači da je našim proizvođačima tržište – ceo svet. I oni će ukoliko budu uspeli da ubede distributere da su njihovi proizvodi nešto posebno – zaista imati mogućnost da ih plasiraju na svetsko tržište – rekao je Čoban. 
Kako kaže, važno je što je Srbija nakon sedam godina ponovo na ovom sajmu jer je to najbolje mesto na kojem možete da predstavite svoj proizvod ukoliko je on u kategoriji „visokokvalitetne hrane“.
 – Naši proizvodi zaista izgledaju odlično, većinu njih sam imao prilike i da probam i verujem da pogađaju ukuse tržišta Severne Amerike – kaže Čoban.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

5 + five =